Categorized | Rockanmeldelser

The Verve, Rock am Ring 2008

The Verve, Rock am Ring 2008

Ujævn affære fra de engelske stilrockere

De engelske elegantiers i The Verve forstår at vise britrock sceneattitude, som er Oasis værdige. Dog er de ikke lige så uforskammede – og det er egentlig synd, for det ville give dem mere kant. Men specielt Richard Ashcroft, sangeren i front, har en coolness, man ikke finder hos ret mange af hans kolleger.

Sættet på Rock am Ring starter med “Love is Noise”, det første singleudspil fra bandets ujævne 2008-album ”Forth”. Det er et stærkt nummer, som absolut er i klasse med The Verves udødelige varemærkenummer “Bittersweet Symphony”. Dampen holdes nogenlunde oppe, men der er som på “Forth” for mange numre, der kun lige kravler op over middelmådighedens ligusterhæk i kraft af den stilfulde sceneoptræden, Richard Ashcroft lægger for dagen. Det er reelt først til sidst i koncerten under “Bittersweet Symphony” at taget for alvor løfter sig under festivalens åbne himmel.
Bandets sublime numre denne dag er alt for få, men det skal til deres ros siges, at de leverer et godt håndværk og en ret rocket attitude uden dog at imponere.

((3 hand signs))

Comments are closed.