Categorized | Rockanmeldelser

The Kills kommer endelig til Købehavn!

The Kills kommer endelig til Købehavn!

The Kills netop har annonceret deres koncert på NorthSide 2017 og så lægger de vejen forbi Store VEGA fredag den 9. juni for at råde bod på det show, som desværre måtte aflyses.

– De to medlemmer, Jamie Hince og Alison Mosshart, har været i band sammen i 15 år, og har selv fortalt, at de er så tætte, som man kan være, uden at være hverken kærester eller venner.

– Siden deres sidste plade, har de to medlemmer haft travlt med egne projekter, både privat og som kunstnere. Alison Mosshart har fx lavet kunstudstillinger i New York og været en del af The Dead Weather sammen med bl.a. Jack White. Jamie Hince fik en alvorlig skade i hånden, der gjorde, at han ikke var sikker på, han kunne fortsætte med at spille musik. Det har sat sit aftryk på bandets seneste anmelderroste plade, ‘Ash & Ice’, der udkom sidste år.

Alison Mosshart er kendt for at svinge sit lange (før sorte, nu blonde) hår i takt med Hinces insisterende guitarriffs. Nu, efter to albums med The Dead Weather, har den yderst musikalske amerikaner fundet frem til en vokal med mere volumen, end tiden før Jack White-projektet bød på. Med hits som ”U.R.A. Fever”, ”Midnight Boom” og ”Cheap and Cheerfull” kan publikum altså forvente en energiudladning af formater fra de to über cool bandmedlemmer i The Kills, når de fredag den 9. juni kommer til hovedstaden!

Din billet kan hentes her->Billetlugen

Comments are closed.